Carma och Cat

Direktlänk till inlägg 21 november 2014

Aktivitet

Av Marie - 21 november 2014 06:42

Nu när Carma är frisk har jag börjat fundera på det här med livet, ja inte mitt liv utan hund livet - vi måste göra något, kan inte bara gå här och dra benen efter oss. 


Lydnaden går inte att fortsätta med som jag kanske tänkte ett tag, ska man tävla måste man träna och ska vi bli bättre än vad vi är idag så krävs det mycket träning och det känns som ingen ide. Vi hinner väl knappt ladda så blir hon sjuk - har varit med om det så många gånger så det får vara. Nä vi behöver ha en aktivitet som det inte spelar så stor roll om man inte tränar på ett tag.


Söket håller vi ju på med och det är jätte kul. Vi träffas  en gång i veckan men sista tiden har Carma inte kunnat eller så har jag haft kurs. 


Kikade på rallylydnaden för ett tag sedan, köpte skyltar och började träna lite smått. Anmälde till tre tävlingar och vi var verkligen på g…………..fick avboka carma blev sjuk   MEN vi kanske ska göra ett nytt försök, lite kul var det allt. 


Har även funderat på HTM, känns som det ligger i tiden många provar och kanske att vi ska det med.

Får jag något i skallen är jag bara tvungen att se om det kan vara något - så låt är hittad och på promenaderna nu så är det inträning av olika positioner båda fram och bak och mittemellan. Har även blivit lite inomhus träning i köket. Ja carma gillar det här - tror hon går igång av musiken   Vi får se hur det känns, kan verkligen inte se mig dansa loss med publik   Carma och jag får nog gå på den lite stelare stilen. 


 



Av en händelse såg jag att någon på fb hade provat specialsök, kollade så klart upp vad det var för något. Verkar väldigt intressant, skulle säkert vara något för oss. och känner man sig riktigt manad finns det en  1-årig utbildning för 21 tusen. Passar den,  men visst skulle man kunna prova på en liten kurs bara för att se vad det är  Ja något ska vi väl kunna välja, det finns ju alternativ   

 
 
Pia

Pia

23 november 2014 19:18

Jaktträningen då? Du har ju en supertalang till hund;-)

http://www.khemosabi.kennelsida.se

 
Marie, Love&Carma

Marie, Love&Carma

25 november 2014 07:45

Ja så sant, men det har varit svårt att få till träning med kompisar och sen tycker jag inte att det är så där super kul :/ Men vi kör ofta på promenaderna lite sök, så Carma får sin beskärda del, för hon tycker ju att det är roligt :)

http://mia-co.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 26 april 2018 06:34

Då har vi gjort våran andra tävling i Nosework, denna gång gick det väldigt mycket bättre en den första gången. Carma klarade alla fyra söken som var utomhus super bra, jag var i chock, hade lite svårt att ta in att hon klarade det så bra (förväntnin...

Bus

Av Marie - 10 mars 2018 07:39


 

Cat

Av Marie - 5 mars 2018 07:13


   

Av Marie - 3 mars 2018 08:07

Hittade en super fin stol på blocket, perfekt eftersom dynorna var lösa och det gör det lite lättare att klä om. Blev så förtjust i stolens rygg, det var det som avgjorde att jag ville ha den.    Hittade tyg på Rosahuset och sydde efter bästa för...

Av Marie - 22 februari 2018 15:12


Det är något visst att gå kurs för Kenth Svartberg. I Torsdags var det Cat's och min tredje gång. Första gången vi var där (tror Cat var 7 månader) så var jag inte helt hundra på något var det gällde min hund, vi hade det jobbigt i vardagen och på tr...

Presentation

SM- 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

    

Arkiv

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards